Tijdens de drukke maanden waarin we verhuisden en ons huis verbouwden, bleek er nog genoeg tijd te zijn om een boek te haken.

Ik haakte binnen 4 maanden (voor mij een persoonlijk record) dit boek bij elkaar. Elke steek is door mijn handen gegaan, soms wel 2 of 3x 😀 en steeds kwam er weer een nieuw idee naar boven, waardoor het project waarmee ik bezig was wel snel klaar moest zijn.

In deze periode bedacht ik het Tomeloos Turbohaken. Ik denk dat dat geen verdere uitleg nodig heeft 🙂

Natuurlijk was er af en toe tijd om te relaxen

En nu is het bijna zover dat hij in mijn handen ligt. Hoewel ik elke letter zeker 3x heb gelezen, elke foto en tekening tot in detail heb bekeken, is dat altijd alsof ik alles voor de eerste keer zie!

Ik hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het na-haken van de projecten als ik heb gehad met het maken ervan. En ik hoop dat jullie af en toe het patroon los kunnen laten en je eigen creativiteit laten stromen!

Mocht je alvast een kijkje willen nemen in het boek, dan kan dat hier: inkijkexemplaar

En wil je het boek gesigneerd thuis gestuurd krijgen (tijdelijk in een mooi haaktasje) dan kun je het boek hier bestellen: Alles is haken home met haaktasje

Alvast veel plezier!

-xxx-