Ik durf met zekerheid te zeggen dat ik me dit jaar geen seconde heb verveeld. Ik durf ook te zeggen dat het een bevlogen jaar was en om het cliché helemaal compleet te maken: het was een jaar met pieken en dalen.

Het jaar begon met een enorm grote doos wol uit Zwitserland van Lang Yarns. Het tomeloze (turbo) haken kon beginnen en ik was er klaar voor! Ik haakte kris kras van het ene naar het andere seizoen. De ideeën lagen al klaar. Op kleur, op materiaal, op model… nog nooit was ik zo gestructureerd te werk gegaan!

In juni was de fotoshoot en nu kan ik niet geloven dat ik dat allemaal in een halfjaar heb gefixt. Tussen de vesten door haakte ik een deken, kleurrijke mandala’s en een aantal kleinere projecten voor een haak-cursus. Ook schoolde ik me om en begon ik dit jaar aan een nieuw baan als roostermaker op een super dynamische school. Patronen en roosters maken, het heeft wel iets van elkaar:)

De zomervakantie bestond uit tomeloos relaxen met kind en man. We hadden een camping op een hoge berg gevonden met een zwembad, slechte wifi en honderden wandel- en fietsroutes. Heerlijk!!

De laatste maanden van dit jaar waren gevuld met natuurlijk allereerst de lancering van mijn boek Vesten haken, workshops, breicruises en beurzen. Het was een groot feest samen met zoveel lieve haaksters! Het tomeloze haken is veranderd in slow motion haken en af en toe ligt het ook helemaal plat. Ik ben zelfs gaan breien! Wie weet krijgt dat nog een staartje.

De laatste dagen van 2019 worden gevuld met opruimen! Ik stop met de verkoop van boeken en haakpakketten. Bestel hier voordelig de laatste boeken! De patronen blijven wel gewoon te koop en zullen ook weer worden aangevuld 🙂

Ook krijgt ons huis een kleine metamorfose: in alle kamers grote opruiming, geschuif met meubels en hier en daar een andere kleur op de muren. Zo leuk om te zien dat met 1 potje verf de hele kamer verandert! (het geklieder vind ik alleen wel minder).

En nu op naar 2020!!!

Ik heb geen goede voornemens, meestal houd ik me er juist niet aan dus het is beter om het per dag te bekijken;)

Ik wens je een heel fijne jaarwisseling, veel geluk en gezondheid!

-xxx- Saskia

2019