Toen we net waren verhuisd, wilde ik direct een tuinhuis. Maargoed, er stonden nog meer dingen op de wensenlijst, die blijkbaar belangrijker waren dan mijn tuinhuis.

Nu, zo’n beetje 2 jaar later (nou, niet normaal wat vliegt de tijd, maar dat even terzijde) stond daar opeens een tuinhuis, wat eigenlijk meer een aanbouw of tuinkamer is geworden.

Ik had precies in mijn hoofd hoe ik het wilde hebben en terwijl de realiteit tegen mijn droom botste (of mijn droom tegen de realiteit, net hoe je het ziet) bleek het best een groot project te zijn, iets wat in de realiteit opeens duidelijk werd.

Met dit extra stekkie komen er zoveel nieuwe mogelijkheden! Want hoewel het mijn eigen plek is, is het ook een plek om te delen.

Mijn nieuwe droom is om in deze ruimte samen te sprankelen.

Samen haken, coaching (ja, ik weet het, wie doet dat tegenwoordig niet?) …op het gebied van haken dan (ha! dat zijn er opeens weer niet zo heel veel). Workshops, haak-avonden en wie weet, komt er ook nog eens een logeerbed in 🙂

Een aantal ideeën heb ik alvast werkelijkheid gemaakt. Je kunt ze zien in de agenda.

Wie weet zit er iets voor jou tussen? Hier of elders, want ik reis ondertussen ook van Hot naar Her, leuk!

Tot snel!

-xxx- Saskia