hakende sas met gestreepte maillot

Ik word blij van:

een slootje met eendjes in de ochtenddauw, knapperig stokbrood met roomboter, lammetjes in een zonnige wei, geluid van een kievit, bloemen in de natuur, blauwe hemel op een vrije dag, lichtroze met lichtblauw, de geur van verse koffie, rondjes draaien met een wijde rok, pianomuziek, als iets net niet valt, als je net wel uitkomt met je bol, gerechtigheid, Franse liedjes op een druilerige dag, witte stippen, verse roomtruffels, een knuffel van mijn dochter, fietsen op een schelpenpad, bergen met witte sneeuwtoppen, een weiland met een hek, grapjes van Daan, fluitende vogels, een schoon fris bed, Amsterdamse grachtjes met miezerweer, een mand mooie bollen en een zee van tijd.


Ik word niet blij van:

onrecht, onmacht, een radio die stoort, als er geen toilet in de buurt is en het is wel nodig, sleutels kwijt zijn en je eigenlijk al te laat was, onbegrip, slappe koffie, als iets nèt niet kan, regen met je bril op, beige met oranje, een slecht zittende onderbroek, mijn hoofd stoten, hondenpoep, het journaal, een haar in mijn eten.


Verder:

Ben ik opgegroeid in een dorpje in Noord-Holland (Kwadijk) met een grote zus, twee lieve (echt lieve) ouders en altijd katten in huis. Woon nu in Almere en gelukkig getrouwd met Daan en trotse moeder van onze dochter Mariza die gelukkig graag poseert!

In 2011 had ik voor het eerst een haaknaald in mijn handen en ik ben sindsdien niet meer gestopt.

Het liefst haak ik grote projecten; lekker op de bank, onderweg of op een terrasje en tomeloos doorhaken maar! Ik houd heel erg van kleur, maar ik kan ook zomaar van grijs houden, hoewel dat niet heel vaak gebeurt moet ik toegeven.

Naast haken vind ik taarten eten bakken ook super leuk om te doen, samen met mijn dochter lekker het deeg kneden en ervan snoepen natuurlijk!

In de vakanties gaan we op pad met tent en we proberen zo weinig mogelijk mee te nemen. Dat wil niet zeggen dat dat ook lukt… Slapen in een katoenen tent en dan wakker worden van fluitende vogeltjes… heerlijk! Of slapen terwijl de regen op het doek klettert (dat is echter alleen leuk als je toch al naar bed ging).

Wil je meer weten: je kunt het me altijd vragen!

-xxx- Saskia

hakende handen sas