voor elk seizoen!

Zo heet dus mijn nieuwe boek, dat eind augustus 2019 in de winkel ligt.

Het gaat over ehm… vesten haken dus, maar er is meer!

Het gaat over kleurgebruik: Lente-kleuren, Zomer-kleuren, Herfst-kleuren Winter-kleuren en alles wat daar tussen ligt en vooral… wat je ermee kunt!

voor elk seizoen heb ik kleuren uitgezocht
en zoals de kleuren in de seizoenen voorkomen
… komen ze ook bij mensen voor
en daarom krijg je in het boek tips hoe je jouw kleuren leert kennen en gebruiken!

Ik vond het fascinerend om me te verdiepen in de wereld van kleur. Want wat ik zelf zo vanzelfsprekend vind, is voor een ander een grote uitdaging.

Ik combineer op gevoel maar weet niet goed waarom ik bepaalde keuzes maak en ik houd ook niet zo van regeltjes dus las ik liever niets over de theorie achter kleuren.

Tot nu dus.

Er zijn dus ontzettend veel websites en boeken over kleur. De ene nog vollediger en uitgebreider dan de andere. En ik wilde graag iets over kleur vertellen in dit boek, maar het is en blijft een haakboek, dus heb ik hulp ingeschakeld om korte, krachtige tips te formuleren waar je gelijk iets mee kunt.

Wat nu als je een herfst-type bent en ook wel eens geel wil dragen? En hoe kom je erachter welke kleuren mooi staan, en waarom? Als je lichtblauwe ogen hebt, staat blauw dan ook per definitie mooi? Of als je snel verbrandt, wil dat dan ook iets zeggen?

En alle antwoorden op deze vragen liggen in dit boek dus klaar voor gebruik! Tof toch?

Het boek kun je gesigneerd via mij kopen (klik hier) of via bol.com (klik hier) en bij handwerkwinkels of andere boekwinkels natuurlijk!

Linksom of rechtsom, hij komt echt pas eind augustus uit 🙂

-xxx-